Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Facebook-hit Natasja Froger op Camedy.nl

Camedy.nl  |  15-06-2012
De Facebook-hit Natasja Froger komt weer terug. Niet meer op Facebook, maar wel op Camedy.nl. Nadat René Froger eind april druk bezig was om het account te laten verwijderen, kwam het nieuws bij RTL-Boulevard terecht. Niet veel later was het account offline en vanaf vandaag is Natasja dus weer helemaal terug.

Na een lange speurtocht naar de bedenker van het account stuitten we op ‘Ido’. Graag wil Ido onder dit pseudoniem blijven schrijven, omdat “René al duidelijk heeft laten merken over 0 relativeringsvermogen te beschikken. Ik heb geen zin om de Frogers op dak te krijgen, dan wordt mijn huis meteen minder waard,” lacht Ido.

Camedy.nl zag een aantal van Natasja’s grappen en was meteen fan. “Ido was echt super grappig. We vonden hem niet grof en kwetsend, maar vooral droog en erg beeldend. Toen we door hadden dat het profiel van Natasja Froger offline was gehaald begonnen we met zoeken naar de maker. We vonden dat de persoon hierachter een podium moest krijgen,” aldus Jeffrey van den Berg van Camedy.nl

Het Facebook-account van Natasja Froger zorgde voor de nodige opschudding onder die-hard fans van René en Natasja Froger. Ondanks de absurde anekdotes geloofden honderden ‘vrienden’, inclusief bekende Nederlanders in het account van Natasja. Ido vertelt: “Mijn eerste insteek was gewoon om ludieke dingen te schrijven. Ik deed niet eens mijn best om in de buurt te komen van de echte Natasja, maar toen ik merkte dat mensen te serieus ingingen op het profiel begon ik de smaak te pakken te krijgen. Ik begon ook aardig te snappen hoe lastig het is om te leven als BN’er en met René Froger, maar gelukkig is Natas een sterkte vrouw.”

Volgens Ido schijnen er ook andere bekende Nederlanders graag te willen schrijven in zijn Fakebook. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bekijk hier de eerste post van Natasja

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment