Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Theo Maassen laat reputaties sneuvelen op Nederlands Film Festival

Camedy.nl  |  26-08-2012
Theo Maassen opent met een filmconference op vrijdag 5 oktober het Gala van de Nederlandse Film, de slotavond van de 32e editie van het Nederlands Film Festival. Maassen bespreekt in tien minuten de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen filmjaar.

Als de Gouden Kalveren, de grote prijzen van de Nederlandse film, worden uitgereikt, zal de cabaretier zijn grappen vertellen. Hij zegt dat er dan reputaties zullen sneuvelen.

Op 3 oktober krijgt de acteur en cabaretier zijn eigen Theo Maassendag. Op die dag worden films vertoond waarin Maassen een grote rol speelde. Het gaat om de films Doodslag en The Domino Effect, de documentaire Alles Voor Een Lach en de filmregistratie van zijn theaterprogramma Zonder Pardon.

Ook speelt Maassen in de Stadsschouwburg Utrecht op woensdag 3 oktober zijn voorstelling Met Alle Respect. De kaartverkoop voor de cabaretvoorstelling start op woensdag 5 september, 10.00 uur (max. 4 kaartjes per persoon).

De VPRO zendt de uitreiking om 20.30 uur live uit op Nederland 1. Het Nederlands Filmfestival begint op 26 september in Utrecht en de slotdag is op 5 oktober.

Tags:

Theo Maassen

Wil je Theo Maassen in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD'sBanner Webshaping