Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Bosjesfestival groot succes

Camedy.nl  |  10-09-2012
De achtste editie van het Bosjesfestival op Landgoed Zonnestraal in Hilversum is een groot succes geworden, dat bericht de Gooi- en Eemlander.

Het gratis toegankelijke cabaret- en muziekfestival trok vorig jaar zo’n 1200 bezoekers. Volgens de Gooise krant stond de teller dit jaar op ‘beduidend meer’. Ongetwijfeld wordt er op het moment van schrijven nog steeds geteld.

Op het festival stonden deze editie onder andere de comedians Arie Koomen, Roel C. Verburg, Neville Raven, Jeroen Pater en Diederik Smit. Daarnaast waren er muzikale acts te zien, zoals Color Ones, Het nieuwe lied en Sue the night. Als extraatje werd het publiek ook nog getrakteerd op de primeur van wat de nieuwe (na)zomerhit moet gaan worden van Discodip, ‘Mijn coole bril’.

Naast entertainment stond het festival ook weer in het teken van diverse typische Bosjesfestival-zaken, zoals de Befaamde Bosjessoep en de Weergaloze Wraps. Ook was het weer mogelijk om je t-shirt te laten bedrukken met het enige echte Bosjesfestival-logo.Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Jeroen Pater
  29-02-2012 Lambert-Jan Koops - 36


Banner Webshaping