Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Camedy.nl komt met weekprogramma en tv gids

Camedy.nl  |  10-09-2012
Vanaf vandaag zijn er op Camedy.nl nieuwe onderdelen te zien op de website. Wie afgelopen week al rondkeek op de site zag al een test versie van de tv gids, nu werkt alles optimaal. Naast de gids  bieden we elk type comedy liefhebber ook een door Camedy.nl samengesteld weekprogramma aan.
 
Elke week bestaat uit vaste rubrieken, zo is er met Manic Monday Medine het medicijn tegen die altijd moeilijke eerste dag van de week. Elke maandag geniet je van een (classic) sketch, grappig tv-moment of een korte stand-up comedy set of conference.

Dinsdag is ingeruimd voor de muziek. In ‘Het lied op dinsdag’ kijk en luister je naar de mooiste, grappigste en opvallendste nummers die in het theater zijn gezongen.
 
Woensdag kan er gekeken worden naar een totaal andere discipline, maar daardoor niet minder grappig. In Funny Animation zullen grappige animaties en cartoons voorbij komen. Van scènes van bekende series tot korte animaties.
 
Donderdag is het tijd voor de beste parodieën, persiflages en imitaties in Parody on Thursday. Verwacht materiaal van Saturday Night Live, Koefnoen en diverse sketch shows. Ook komt er regelmatig een bekende videoclip voorbij die geparodieerd is.
Vrijdag was al enkele weken het domein van Bijbabbelen met Menno. Wekelijks licht deze comedian in zijn videocolumn belangrijke gebeurtenissen toe uit de voorgaande week.
 
Zaterdag is typisch zo’n dag voor een echte comedy show. Sla je ‘Ik Hou van Holland’ of ander ‘Sterren doen iets’-programma liever over? Dan kijk je hier naar volledige stand-up comedy shows van de grote der aarden, maar ook de aanstormde talenten komen aan de beurt.
 
Zondag kan iedereen de weg volgen van Chris van der Ende in Blacklisted The Roadmovie – The Short Updates. Als voorproefje op de Roadmovie zullen elke zondag korte updates volgen van de toer van Blacklisted. De updates zijn net even anders dan de uiteindelijke film. Waar de film nog een verhaal heeft, vind je hier alleen maar de echte funny parts. De losse grappen, anekdotes en ‘rottigheid’, die net niet in de film passen, zijn alleen te vinden op Camedy.nl.

Tags:

Camedy.nl

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping