Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Comedy, cabaret en muziek in De Cyclus

Camedy.nl  |  17-09-2012
Zondagmiddag 7 oktober zijn Kristel Zweers en Karel Kanits de speciale gasten in het comedyprogramma de Cyclus in het Paardcafé in Den Haag.

Naast de ervaren Zweers zal ook aspirant- lid is van Comedytrain Anke Millenaar een stand-up comedy set spelen.

Voor het eerst mogen zijn er ook mannen welkom op het ‘damespodium’. De Haagse Karel Kanits, schrijver, voordrachtkunstenaar en lid van de harde kern van het populaire Puur Gelul, gaat een hilarisch verhaal voorlezen uit zijn succesvolle verhalenbundel “De Teennagels van Keith Richards”. Daarnaast Frank van Westbroek, aanstormend jong Haags talent. Zijn gedichten zijn direct, hard, ironisch en vol zelfspot.

Julie Scott heeft al eerder de sterren van de hemel gezongen in De Cyclus en ook 7 oktober is deze veelzijdige zangeres erbij.

Vast onderdeel van het programma, het duo Miss Cherry en Daf baggeren niet alledaagse onderwerpen uit met hun taboedoorbrekende teksten.

Zoals altijd wordt de Cyclus aan elkaar gepraat door schrijfster en columniste Debby van den Bergh die tevens uit eigen werk zal voordragen.

De bar gaat om 15:30 uur open en het programma duurt van 16:00 uur tot 18:00 uur.
Paardcafé, Prinsegracht 10 in Den Haag

Kaarten zijn te bestellen via www.paard.nl en kosten 6 euro (excl. servicekosten). Op de dag van de voorstelling aan de deur 7,50.


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerd nieuws

Karel Kanits
  09-04-2013 Sjaak Bral in De Cyclus


Banner Webshaping