Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Paul van Vliet, Claudia de Breij en Youp van 't Hek op Benefiet Theater PePijn

Camedy.nl  |  20-09-2012
Na een eerdere aankondiging voor een benefiet voor Theater de Engelenbak, is het nu de beurt aan een andere belangrijk theater in Nederland. Het kleine 'grote' Theater PePijn is op maandag 29 oktober het middelpunt van een benefietvoorstelling.

Aan deze voorstelling, gehouden in het AFAS Circustheater, doen onder andere Paul van Vliet, Claudia de Breij en Youp van ’t Hek belangeloos mee.

Het is niet zo dat het theater vecht tegen sluiting. Met de opbrengsten van deze jaarlijkse benefietvoorstelling kan de broedplaatsfunctie van het theater en de continuïteit daarvan behouden worden. Met de extra inkomsten is het mogelijk om de gestelde doelen en ambities waar te maken.

Theaters Diligentia en PePijn hebben als cabaretpodia een bijzondere geschiedenis, maar nog belangrijker: PePijn en Diligentia hebben een veelbelovende toekomst! Het theater zal er alles aan doen om nog vele hoogtepunten toe te voegen aan de rijke historie van onze theaters.

Dit jaar heeft het AFAS Circustheater in Scheveningen aangeboden, net als 10 jaar geleden, het evenement hier plaats te laten vinden.

Het programma van de avond is zeer divers. Oprichter en geestelijk vader van Theater PePijn Paul van Vliet zal één van de acts zijn deze avond. Daarnaast treden Claudia de Breij (winnares van de Poelifinario 2010), Youp van ’t Heken Pieter Derks (De Wereld Draait Door) belangeloos op.

Kaarten kopen voor dit evenement doe je hier.

Bron: Humortv

  Volgend bericht: Rayen Panday bij Zo: Raymann
  Vorig bericht: Youp van 't Hek in De Kist

Gerelateerd nieuws

Theater Pepijn
  31-10-2012 Benefiet Theater PePijn levert € 70.686 op


Banner Leading Entertainment