Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Inschrijving Comedy Slam 2013 geopend

Camedy.nl  |  10-10-2012
In december gaan de voorrondes van start voor de vierde editie van De Comedy Slam. Deze jaarlijkse contest richt zich op ambitieuze stand up comedians in Nederland én België.

De Comedy Slam wordt georganiseerd door organisatiebureau Playground Comedy en onderscheidt zich door haar open inschrijving en de mogelijkheid om zowel met Nederlandstalige als een Engelstalige act mee te doen.

Eerdere jurywinnaars van de Comedy Slam waren Fabian Franciscus, Jeron de Wulf en Gerthein Boersma. Dat de Comedy Slam als een mooie springplak fungeert voor andere prijzen wordt bewezen met publiekswinnaar Felix Heezemans (2011). In datzelfde jaar won Heezemans zowel de jury- als de publieksprijs van een andere grote stand-up comedy wedstijd, de Culture Comedy Award.

De finale van deze editie vindt plaats in Podium Victorie in Alkmaar op 10 mei 2013. De uiteindelijke jurywinnaar wint een jaarcontract bij Playground Comedy en maakt aanspraak op diverse optredens in het comedycircuit.

Enthousiaste en ambitieuze comedians in spé kunnen het informatiepakket aanvragen via playgroundcomedy@gmail.com, dit pakket is overigens ook te vinden op de website van Playgound Comedy.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Fabian Franciscus
  07-10-2011 Alleen maar lachen tijdens Frappant Comedy


Banner Leading Entertainment