Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Volendam boos op Theo Maassen

Camedy.nl  |  08-01-2013
Als het aan Johan Bond ligt moet Theo Maassen zijn laatste voorstelling 'Met alle respect' nog eenmaal geven. In Volendam. “Als ze me betalen, wil ik best in Volendam spelen, leuk heb er zin in!” reageerde Maassen in Pauw & Witteman meteen.

Bond, eindverantwoordelijke van verenigingsgebouw “De Jozef” vindt dat Maassen een walgelijke grap maakte ten koste van de slachtoffers van de Nieuwsjaarsbrand. “Als Maassen een kerel is, dan komt hij hierheen om zijn show over te doen en aan de zaal uitleggen waarom hij in een voorstelling die draait om respect, zulke misselijke grappen maakt.'

In Pauw & Witteman gaf Maassen aan geen bezwaren te zien tegen een optreden in Volendam. Hij liet weten dat er naast de groep Volendammers nog wel meer mensen, die voorkwamen in zijn show, problemen hadden met de grappen. Zo noemde Maassen maandag als voorbeelden de Rijksvoorlichtingsdienst, zijn schoonouders en Herman van Veen. Die laatste zou hem 'seksueel misbruikt' hebben, zo sketchte Maassen in zijn show. 'Van Veen was daar 'not amused' over', aldus Maassen.

Tags:

Theo Maassen

Wil je Theo Maassen in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD'sBanner Webshaping