Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Henry van Loon: “voor hetzelfde geld was het een man met een wapen”

Camedy.nl  |  20-01-2013
In Bellevue Amsterdam liep gisteravond tijdens de show Electropis van Henry van Loon plots een vrouw het podium op. Vervolgens maakte zij de cabaretier voor van alles uit en verdween niet veel later, dit vertelt onze recensente die ter plaatse was.

Van Loon zat middenin in zijn voorstelling toen er opeens een vrouw van rond de 30 rustig naar het podium liep. Het publiek denkt in eerste instantie nog dat het bij de act hoort. Eenmaal op het podium begon ze naar hem te schreeuwen: “Jij bent zooo slecht Henry! Al de hele tijd. Zoooo slecht” Van Loon weet even geen raad met de vrouw en kijkt nog even gek. Als ze het podium verlaat steekt ze haar middelvinger op naar Henry. Hij vraagt vervolgens of er nog meer mensen de zaal willen verlaten, zoals dat kutwijf. Waarna de vrouw terug komt en zegt: “Ach, kijk naar je zelf gast’. De zaal reageert geschokt.

Na zich even gedeisd te hebben gehouden, verschijnt ze nu opeens aan de zijkant van het podium. Ze gaat nog even door met haar tirade. Van Loon antwoordde vooral droog met: “Jammer dit, net voor de clue”. De vrouw verliet uiteindelijk uit zichzelf de zaal, maar in de foyer werd ze door de beveiliging meegenomen.

Bij het publiek bleef vooral de vraag “was dit nou echt of nep?” Onze recensente vroeg na de show wat er nou allemaal gebeurde. Van Loon vertelt: “Nee, die vrouw hoorde echt niet bij de show. Ik schrok me kapot. Doodeng. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en ook nog nooit van gehoord. Ik wist niet wat ik moest doen op dat moment. Voor hetzelfde geld was het een man met een wapen”

Lees de recensie van de show Electropis

Foto: Jouk Oosterhof


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping