Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Schouwburg Amphion Doetinchem wint VVTP Theater van Jaar Prijs 2012

Camedy.nl  |  30-01-2013
Schouwburg Amphion in Doetinchem is door de Vereniging Vrije Theaterproducenten uitgeroepen tot beste theater van 2012. De VVTP Theater van het Jaar Prijs werd maandag door voorzitter Erwin van Lambaart uitgereikt aan schouwburgdirecteur Charles Droste.

De prijs, een speciaal door Carla Janssen –Höfelt ontworpen theaterstoel, zal nu een jaar lang in het Doetinchemse theater staan. Schouwburg Amphion liet met het winnen van de prijs de andere genomineerden Theater Diligentia uit Den Haag, Parktheater uit Eindhoven, Zaantheater uit Zaandam en de Rijswijkse Schouwburg achter zich.

De jury roemt Schouwburg Amphion, vorig jaar ook al genomineerd voor de Theater van het Jaar Prijs, om zijn enorme gastvrijheid, voor zowel publiek als bespelers. Het gebouw heeft een zeer klantvriendelijke uitstraling, is smaakvol en comfortabel en een persoonlijke benadering van publiek, crew en artiesten staat voorop. Het theater is altijd bereid mee te denken, is flexibel en bij boeken van de voorstellingen worden risico’s niet uit de weg gegaan, maar juist gezien als avontuur. Het theater straalt een enorme positieve energie uit, die in deze tijd zo hard nodig is.


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping