Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Chris van der Ende naar Mojo

Camedy.nl  |  12-03-2013
Stand-up comedian Chris van der Ende gaat vanaf komend seizoen zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Gek’ spelen voor Tricolour Productions, onderdeel van Mojo Theater.
 
In ‘Gek’ kijkt Chris om zich heen en constateert dat de wereld in grote chaos verkeert en dat de wereld gek is geworden. Alles draait om internet, sex, geld en neppe 'likes' op facebook. Smartphones zijn geliefder dan de persoon die naast je staat. Echte liefde bestaat niet meer volgens Chris, maar net op dat moment komt hij iemand tegen. Is zij de ware of is het ware gekte?

Chris van der Ende won in 2004 als eerste comedian zowel de jury- als de publieksprijs van de Culture Comedy Award, de grootste stand up comedy prijs van de lage landen. Daarnaast won hij in 2008 het Deltion Cabaret Festival. Ook was Chris op televisie te zien bij Comedy Factory, Comedy Casino (CANVAS), Javier Guzman Presenteert Comedy Explosion, Comedy For Life (CANVAS) en onlangs nog bij Zo: Raymann.
 
Met Camedy Group, in samenwerking met Playground Comedy, toert Chris momenteel nog met zijn stand-up comedy show Blacklisted en wordt daarbij door de camera gevolgd. Voor ‘Gek’ zullen nieuwe afleveringen van deze, zogeheten Short Updates gemaakt worden. Deze zullen tevens te zien zijn op Mojotheater.nl.
 
Komend seizoen zullen de boekingen voor stand up comedy optredens van Chris nog wel gewoon verzorgd worden door Camedy Group.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping