Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

De Blonde Jongens en Tim exclusief bij Camedy Group

Camedy.nl  |  13-03-2013
Vanaf heden is Camedy Group een nieuwe act rijker: De Blonde Jongens en Tim zijn toegevoegd aan het impresariaat-gedeelte van het stand-up comedy en cabaret platform.

In dit lopende theaterseizoen brengt DEBJET hun voorstelling Debj3t. Dit is een episch slotstuk van een nu al legendarische theater trilogie. Niemand heeft de eerste twee delen gezien, maar het 3e deel brengt niks nieuws. Er is dus geen enkele reden om deze heren niet te bezoeken, afgezien van de aanwezigheid van Tim.

In februari 2013 is de cabaretgroep bestaande uit Youp van den Boogaard, Chiel Eppink, Ruud Smulder, Jelle Bruinsma en Tim Hogeweg nog de landelijke act van StuKaFest en waren daarmee in tien studentensteden te vinden met hun (zo goed als) onbeschrijflijke act.

Nu zijn de heren echt klaar voor de wereld van cabaret en toiletten. Veel ruimte hebben de jongens van DEBJET namelijk niet nodig voor hun Carré-achtige voorstelling. Hoe chaotischer, hoe beter. De grote schouwburgen hoeven dus ook niet speciaal op te ruimen als de heren langs komen.

DEBJET is met hun exclusieve act DEBJET BV: het pijnlijke personeelsfeestje te boeken als bedrijfsact en verder als  theateract, maar ook als act in kleinere gelegenheden.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping