Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Win kaarten voor de TV-opnames van Murth Mossel

Camedy.nl  |  13-05-2013
Murth Mossel heeft in heel Nederland opgetreden met zijn voorstelling ‘Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld’ en is nu klaar om deze voorstelling door de VARA op te laten nemen.
Op 26 mei vinden deze opnames plaats in Theater Zuidplein te Rotterdam en jij kan daar bij zijn!

Winactie
Camedy.nl geeft in samenwerking met PUURee 4x 2 kaarten weg voor de opnames van de voorstelling ‘Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld’ van Murth Mossel. Deze opnames vinden plaats op 26 mei om 15.00 uur en om 19.00 uur. Daarnaast maken 2 van deze winnaars nog kans op een DVD van één van de voorgaande voorstellingen van Murth.

Wat moet je doen?
‘Like’ de facebookpagina van Camedy.nl en deel dit bericht op je eigen Facebook pagina (alleen 'liken' is niet voldoende, en je account dient op ‘openbaar’ te staan anders kunnen wij niet zien dat jij hebt gedeeld). De actie loopt tot 24 mei.

Kaarten zijn tevens verkrijgbaar op http://goo.gl/WUBfo of telefonisch via 010-2030203. Entree is € 10,-inclusief een drankje. Bij aankoop van 4 kaarten ontvangt je ook nog eens een gratis DVD van één van de voorgaande voorstellingen van Murth Mossel.  

Tags:

Murth Mossel

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment