Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Gastoptredens Cabaretfestival Cameretten zijn bekend

Camedy.nl  |  28-05-2013
De halve finale en finale van de 48e editie van Cabaretfestival Cameretten vinden dit jaar plaats van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 november in het Luxor Theater. Zoals elk jaar worden deze avonden afgesloten met een gastoptreden van een bekende cabaretier. Dit jaar zijn Droog Brood, Henry van Loon, Daniël Arends en Richard Groenendijk gestrikt. De presentatie is in handen van het cabaretduo Kamps & Kamps.

Woensdag 27 november | Droog Brood
Droog Brood bestaat uit Bas Hoeflaak en Peter van de Witte en samen hebben zij al zes voorstellingen gemaakt. Dit seizoen gaan zij touren met hun programma "Toppers in de Mist - het beste uit 12 1/2 jaar Droog Brood".

Donderdag 28 november | Henry van Loon
Henry is in januari 2013 in première gegaan met zijn tweede programma “Electropis” en tourt daarmee aankomend seizoen door het land.

Vrijdag 29 november | Daniël Arends | jury- en publieksprijswinnaar 2006 Daniël speelt bij Comedytrain en is regelmatig te zien in comedycafé Toomler. Inmiddels is hij al met zijn vierde soloprogramma “De zachte heelmeester” aan het touren.

Zaterdag 30 november | Richard Groenendijk | finalist 1995
Richard won met zijn huidige programma “Alle Dagen” de Poelifinario, de prijs voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het theaterseizoen.

Op 23 mei is de kaartverkoop bij het Luxor Theater gestart en zijn de kaarten voor de halve finale en finale van Cameretten ook weer te koop via www.luxortheater.nl of 010-484 33 33.

Fotografie: Bob Bronshoff/ Mark van den Brink/ Dik Nicolai

Wil je Richard Groenendijk in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD's

Gerelateerde recensies

Tim Kamps
  10-04-2012 Kamps & Kamps 2: absurd en melig


Banner Leading Entertainment