Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Comedy, muziek en dingen tijdens Bosjesfestival

Camedy.nl  |  27-08-2013
Wie van comedy, muziek en dingen houdt, moet 6 en 7 september naar het Bosjesfestival in op Landgoed Zonnestraal in Hilversum.

Waar het festival voorheen in één dag plaatsvond, pakken ze nu uit met twee dagen humor, muziek en andere dingen. Thijs Kemperink, Dan Tien in de Lucht en Edo Berger brengen cabaret en kleinkunst op vrijdag. Terwijl Jasper Smit, Berit Companjen,  Vincent Geers, Gijs Nillessen, Jasper van Kuijk, Bas Marée, Bas Birker het publiek zullen vermaken met  comedy, cabaret en kleinkunst.

Ook is er voldoende muziek en zijn er vreemde, maar leuke en typische Bosjesfestival experimenten, zoals De Mobiele Eenheid, De Losse Klos en LA  DJ’s - waar je een Mini Rave van vijf minuten mag beleven en vervolgens de tent weer moet verlaten.

Daarnaast kan men onder het kopje ‘dingen’ genieten van de Weergaloze Wraps, Befaamde Bosjessoep, Beregoede Broodjes Worst, Het Worst/Kaas scenario (sluit ramen en deuren).

Omdat het gratis festival de afgelopen jaren erg drukbezocht was heeft de organisatie een maximum aantal kaarten beschikbaar gesteld. Het festival blijft gratis, maar door deze maatregel kun je volgens de organisatie "door de mensen de Bosjes nog wel blijven zien." Reserveren kan nu hier

Bosjesfestival
6 en 7 september
Landgoed Zonnestraal te HilversumBestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Edo Berger
  08-01-2012 1e Auditie Leids Cabaret Festival nog vrij mager


Banner Webshaping