Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Nico Dijkshoorn en Fresku tijdens zinloos literair geweld Puur Gelul

Camedy.nl  |  16-10-2013
Zondagavond 27 oktober staan in Paard van Troje in Den Haag oa. Nico Dijkshoorn, Robert Vuijsje en Freksu in het literaire programma Puur Gelul.
 
Nico Dijkshoorn is niet meer weg te denken bij Puur Gelul. Het Haagse publiek heeft de huisdichter van De Wereld Draait Door huilend van het lachen in de armen gesloten en de liefde is wederzijds want Nico is al jaren te gast bij Puur Gelul. Maar ook schrijver en journalist Robert Vuijsje is deze avond te gast in het immens populaire literaire festival dat niet alleen jarenlang op Lowlands heeft gestaan, maar ook op festivals als Zwarte Cross en Paaspop.
 
Naast Nico en Robert zijn te gast;  Fresku, een succesvol Nederlands rapper. Op de State Awards 2012 uitgeroepen tot beste hiphop-artiest van Nederland. Presentator en programmamaker Maxim Hartman, bekend van Rembo & Rembo en omroep Maxim. Wilko Terwijn, die al jaren tot de top van de Nederlandse stand-up comedy behoort. Maar ook zanger, gitarist en tekstschrijver Marco Roelofs, bekend van de Heideroosjes en daarnaast schrijfster, columniste en dichteres Debby van den Bergh. 
 
Maar Puur Gelul is Puur Gelul niet zonder de vaste crew; Boozy, schrijver, dichter, columnist, maar vooral een onnavolgbaar performer en geestelijke verwekker van dit programma. Performer en TV-persoonlijkheid Jeffrey Huf, Hagenees met het hagt op de tong. Schrijver, dichter en columnist Karel, een woordkunstenaar die het publiek murw maakt met rauwe seksueel geladen teksten die als granaten inslaan. De Sissies die het publiek in de pauze verrassen met wat lekkers en dit alles wordt ondersteund door de geweldige muziek van de band Small Time Crooks die een mix brengen van bluesgrass, country, roots en swing.
 
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.Paard.nl.
De zaal is 19:30 uur open en het programma begint om 20:00 uur 


Wil je Nico Dijkshoorn in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD's

Gerelateerde recensies

Wilko Terwijn
  29-02-2012 Lambert-Jan Koops - 36


Banner Webshaping