Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Zwarte Piet en plat Amsterdams tijdens Just Kidding

Camedy.nl  |  28-10-2013
Op 14 november vindt in de Vrijplaats Leiden alweer de derde comedy night plaats. Op deze donderdagavond wordt het publiek vermaakt door niemand minder dan PowNews Zwarte Piet Chris van der Ende en de Amsterdammer Johan van Gulik (The Comedy Factory en Jensen).

Tijdens de show, een samenwerking tussen Just Kidding! Comedy Leiden, Playground Comedy en Camedy.nl, zullen drie comedians het publiek laten lachen. Eric van der Woude (winnaar Culture Comedy Award 2013) was eerder dit jaar al te zien bij The Comedy Factory op RTL4. Frank Brasser haalde diverse finales, maar wegens complete gekte en teveel fantasie, durfde de jury het nooit aan om hem tot winnaar te bekronen. Johan van Gulik (The Comedy Factory en Jensen) maakt de line-up compleet met zijn dosis plat Amsterdams.

Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Chris van der Ende. Met zijn mening over Zwarte Piet bij PowNews scoorde hij de eerste plaats in de Dag Top 5 bij Dumpert en nam hij met Henk Westbroek en Henk Temmink de nieuwe clip op van 'Sinterklaas, wie kent hem niet'.

Just kidding, stand-up comedy show
@ De Vrijplaats, Middelstegracht 36, Leiden
Donderdagavond 14 november
Zaal open 20.30 uur
Start Show 21.00 uur
Kaarten € 10, - aan de deur (voorverkoop €8,-)Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment