Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Tv opname Rayen Panday in Rijswijkse Schouwburg

Camedy.nl  |  15-11-2013
Maandag 23 december speelt Rayen Panday zijn voorstelling 'Drie keer Rayen' in de Rijswijkse Schouwburg. Op deze dag wordt een tv opname van 'Drie keer Rayen' opgenomen. 

Over Drie keer Rayen 
Iedereen in zijn omgeving is het erover eens .. het wordt tijd voor huisje, boompje, beestje. Rayen zelf ziet dat nog helemaal niet zitten, en om zijn familie en vrienden gerust te stellen zegt Rayen dat alles goed komt en doet hij wat er van hem wordt verlangd.

Trouw struint hij alle familiefeestjes af en komt zo op de bruiloft van zijn ex-vriendin  waar hij eigenlijk zelf bruidegom had moeten zijn. Eenmaal op de bruiloft zijn alle ogen op Rayen gericht. Gelukkig heeft hij genoeg afleiding van de grappige Bollywood wedding singer, zijn nichtje die optreedt voor het bruidspaar en de speechers....

In deze hilarische voorstelling neemt Rayen je mee in zijn verhaal over hoe het is om op je 29e samen te wonen met je ouders, de jarenlange relatie met zijn vriendin en de verwachtingen waar hij tegenaan loopt. Wat zijn ouders betreft vindt Rayen het nu toch echt wel de hoogste tijd dat ze op zichzelf moeten gaan wonen maar of zij het daarmee eens zijn....??

Kaartjes zijn beschikbaar voor slechts €15,- inclusief een pauze drankje. Bel met de kassa: 070-3360336 of koop je kaarten online via de site van Rijswijkse Schouwburg.

Fotografie; PR Rayen Panday

 

Tags:

Rayen Panday

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment