Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Finalisten Cameretten 2013 bekend

Camedy.nl  |  30-11-2013
Vrijdagavond heeft de jury, onder leiding van Marcel Haug, bekend gemaakt wie de finalisten zijn van Cameretten 2013. Zaterdagavond 30 november zullen Rundfunk, Patrick Laureij en Fuad Hassen strijden om juryprijs, de Factua publieksprijs en de persoonlijkheidsprijs in het nieuwe Luxor Theater

De jury over de finalisten: 
Rundfunk met hun programma Rundfunk? 
”Beeldend, fysiek en absurdistisch, dat zijn Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout als het duo Rundfunk. Met een explosie van snel gemonteerde sketches over liefde, pijn en eenzaamheid balanceren ze regelmatig op het randje en laten ze de zaal verbluft achter. De jury is onder de indruk van hun eigenheid en sterke presence.”

Patrick Laureij met zijn programma Dekking Hoog
”De jury is onder de indruk van Patricks podiumpresentatie en vindt hem een innemende persoonlijkheid. We zien een stoere ‘jongen van de stoep’ en tegelijkertijd een kwetsbare comedian. De jury is lovend over zijn capaciteit om zijn observaties om te zetten in een goed getimed humoristisch verhaal. Wel contrasteert het theatrale slot met wat deze stand-upper het half uur daarvoor heeft laten zien. Het maakt extra nieuwsgierig naar wat hij nog meer te vertellen heeft.” 

Fuad Hassen met zijn programma Pareidolia 
”Na een voorzichtig begin pakt Fuad met een ontwapenend verhaal het publiek volledig in. Hij is een goede verteller, en heeft ook wat te vertellen. Fuad heeft een aantal sterke grappen en het gemak waarmee hij zich over het podium beweegt geeft de jury veel vertrouwen in zijn toekomst in het theater.”

Zaterdag in de finale spelen zij hun programma’s in een uitverkocht nieuwe Luxor Theater. Gastoptreden wordt verzorgd door de Rotterdamse cabaretier Richard Groenendijk. De presentatie is in handen van de gebroeders Kamps & Kamps. 


Wil je Richard Groenendijk in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD's

Gerelateerde recensies

Richard Groenendijk
  08-12-2010 Richard Groenendijk - Terug bij af


Banner Leading Entertainment