Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

​Show zonder naam op zoek naar Cabaretier van het Jaar

Camedy.nl  |  07-04-2014
Het is comedymaand bij de Radio 538 Show zonder naam. Dat betekent dat er deze maand extra veel gelachen wordt bij de 538 jocks Eddy Keur en Edwin Noorlander. Bovendien gaan de heren op zoek naar het grappigste comedy talent van Nederland.

De eerste drie woensdagen van de maand krijgen drie comedians de kans om hun set te brengen op de radio. Het publiek bepaald wie er door mag. Op woensdag 23 april is de grote finale in de Live38 studio. Dan zit er niet alleen 20 man publiek, meer dan de gemiddelde open mic, maar ook een heuse jury.

De Jury
Soundos El Ahhamadi en Arie Koomen bepalen welke comedian zichzelf 12 maanden lang Show Zonder Naam Cabaretier van het Jaar mag noemen. Hij of zij krijgt niet alleen die fantastische titel, maar ook een wekelijkse column in de show en een optreden op de vrijdag of zaterdagavond in Badaboom Comedy Club.

Waar schrijf ik me in?
Meedoen is volgens de wetten van de radio heel simpel. Je kunt gewoon een mail sturen naar deshow@538.nl.

Patrick Meijer, Dries Postma en Bert Kleijweg waren de eerste deelnemers. De Haagsche Kleijweg mag zich de eerste winnaar noemen. In de eerste ronde was hij leuker dan Patrick Meijer en Dries Postma.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Patrick Meijer
  29-02-2012 Lambert-Jan Koops - 36


Banner Webshaping