Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

​Comedy Academy met Leon van der Zanden terug in Parktheater

Camedy.nl  |  13-06-2014
Na de seizoenen 2012/2013 en 2013/2014 kunnen comedians zich ook aanmelden voor het komende seizoen van Comedy Academy. Leon van der Zanden zal vanaf september weer een aantal talentvolle comedians klaarstomen voor een carriere in de stand-up comedy.

Geïnteresseerden dienen uiterlijk voor 23 juni hun filmpje te uploaden op youtube en de link te mailen naar claassens@parktheater.nl. In het filmpje is het de bedoeling dat de comedian zich voorstelt en vertelt over zijn of haar ervaring met stand-up comedy en zijn of haar ambitie in stand-up comedy.

De cursus bestaat uit een aantal lessen van Leon, minimaal één gastles en een aantal speelbeurten bij verschillende podia. De Academy wordt afgesloten met een optreden in het Parktheater. Één van de comedians van de Comedy Academy zal door Leon worden voorgedragen voor deelname aan de halve finale van de Culture Comedy Award.

De Comedy Academy vindt plaats in de periode tussen 23 september en 3 december 2014 (niet op 28-10). De lessen zijn op dinsdagavond, speelbeurten en de gastles kunnen op andere dagen plaatsvinden. Er zijn in totaal 10 contactmomenten.  De eindpresentatie in het Parktheater is op 3 december 2014. De halve finale en finale van de Culture Comedy Award zijn op 30 en 31 januari 2015.

Het volgen van de Academy kost €300 per deelnemer. Het aantal plaatsen in de Academy is beperkt.


Wil je Leon van der Zanden in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD's

Gerelateerde recensies

Leon van der Zanden
  11-02-2009 Leon van der Zanden - Cola (Try-out)


Banner Leading Entertainment