Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Kitty Goemaat wint Leeuwarder Cabaret Festival

Camedy.nl  |  26-10-2014
Zaterdagavond heeft Kitty Goemaat de juryprijs gewonnen van het derde Leeuwarder Cabaret Festival. De publieksprijs werd gewonnen door Klaas Prins. Alleen finalist Paul Westra bleef met lege handen achter.

Kitty Goemaat ontving met haar winst een bokaal en krijgt een plek in de programmering van de Bres in 2015 in de wacht. Wanneer zij deze voorstelling zal gaan spelen wordt bekend gemaakt op de website van de Bres.

De organisatie van het festival kijkt met volle tevredenheid terug op de derde editie van het Leeuwarder Cabaret Festival. Ze danken de deelnemers en het publiek voor een geweldige derde editie, maar danken ook de Bres waar het festival dit jaar voor de derde en laatste keer plaatsgevonden heeft. 'Het festival is dusdanig gegroeid dat deze locatie het festival niet meer kan huisvesten', aldus Tim Dijkstra namens de organisatie van het Leeuwarder Cabaret Festival.

Volgend jaar oktober zal de vierde editie van het Leeuwarder Cabaret Festival op een andere locatie worden georganiseerd. Deze wordt nader bekend gemaakt op de Facebookpagina van het Leeuwarder Cabaret Festival:


  Volgend bericht: Inschrijving Comedy Slam 2015 geopend
  Vorig bericht: Seth Gaaikema overleden

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment