Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Finalisten Cameretten 2014 bekend

Camedy.nl  |  21-11-2014
Afgelopen week stonden, verdeeld over drie avonden, negen halve finalisten in Theater Zuidplein.

Donderdagavond werden de drie finalisten geselecteerd onder leiding van juryvoorzitter Marcel Haug. De finalisten van Cabaretfestival Cameretten 2014 zijn OLDENOSBORN, Kiki Schippers en Emiel van der Logt.

Op zaterdag 29 november is de finale in het nieuwe Luxor Theater, waar bekend wordt wie de juryprijs, de Factua publieksprijs en de persoonlijkheidsprijs dit jaar wint. 
 
De jury over de finalisten:
* OLDENOSBORN
"Lize van Olden en Victoria Osborn vormen het bijzonder goed op elkaar ingespeelde duo OLDENOSBORN. Hun programma OLDENOSBORN#1 verbeeldt op even grappige als schrijnende wijze in hoog tempo de problematiek waarmee generatie Y worstelt." 

* Kiki Schippers
"Kiki stelt zich direct kwetsbaar op en opent met een mooi ingetogen en gedurfd a capella lied, waarmee ze indruk maakt. Zeker in de liedjes is Kiki tekstueel erg sterk." 

* Emiel van der Logt
"Met open armen ontvangt Emiel van der Logt zijn publiek. In een vorm die vrijwel volmaakt is. Met overtuiging, een hoge dosis energie en vooral veel plezier staat hij op het podium." 

Zaterdag 29 november spelen zij hun programma’s in een zo goed als uitverkocht nieuwe Luxor Theater. Gastoptreden wordt verzorgd door ImproCabaretgroep Op Sterk Water. De presentatie is in handen van Murth Mossel.


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment