Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Lama's eenmalig terug voor reunie

Camedy.nl  |  15-12-2014
Het is alweer tien jaar geleden dat Nederland overvallen werd door een chronische slappe lach. In 2004 knalde ongekende humor de Hollandse huiskamers in. De Lama’s Tijl Beckand, Ruben van der meer, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge improviseerden er lustig op los met spellen zoals Doventolk, Moordspel, Ik wil graag zien en Verboden te lachen.

Negen seizoenen, een Televizierring en een aantal uitverkochte theatertours verder kwam er in 2008 een einde aan de hilariteit. Maar nu, precies tien jaar later, zijn de mannen weer even terug, dus tijd voor een feestje! BNN-presentator Filemon Wesselink blikt samen met de Lama’s en Lama-presentator Patrick Lodiers terug op hun ongekende succes in Lama’s:

In twee jubileumuitzendingen op 29 en 30 december komen de mannen bij elkaar. Samen met Patrick Lodiers en hun allergrootste fans duiken ze de geschiedenis van De Lama’s in, die verteld wordt aan de hand van de meest populaire fragmenten en sketches. Ook nooit eerder vertoonde beelden komen aan bod, zoals backstage- materiaal van de uitverkochte tours en niet eerder vertelde verhalen.

De Lama’s werd genomineerd voor de Gouden Roos in Montreux en werd in oktober 2006 onderscheiden met de Gouden Televizier-Ring. BNN adopteerde naar aanleiding daarvan een echte Lama, Nico, die nu in Artis woont. Ook ontving het programma BNN’s Hoofdprijs voor het Beste Amusementsprogramma in 2006 en 2007.

De Reünie op 29 december om 21:50 uur en 30 december om 22:00 uur bij BNN op NPO3.Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerd nieuws

Jeroen van Koningsbrugge
  17-12-2013 Jochem Myjer is de leukste
  22-12-2012 Najib Amhali weer de grappigste


Banner Webshaping