Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Eerste namen International Comedy Roulette bekend

Camedy.nl  |  02-01-2015
Zaterdag 21 februari vindt de allereerste editie van het International Comedy Roulette Festival plaats in Posttheater in Arnhem.

De eerste bevestigingen zijn Adam Fields, Wouter Monden, Bram van der Velde, Kasper van der Laan, Vincent Geers en Jeroen Pater.

In twee verschillende zalen worden er in totaal vijf voorstellingen gegeven; in de kleine zaal zijn er twee Engels gesproken comedy shows. In de grote zaal zijn er drie Nederlands gesproken comedy shows.

Na iedere show verlaat u de zaal en bent u welkom in de foyer om in een relaxte sfeer, onder het genot van een drankje even op adem te komen van al het lachen. Zodra de pauze voorbij is mag iedereen weer de zaal in maar mag niemand meer op dezelfde stoel zitten. Tijdens het Comedy Roulette rouleren namelijk niet alleen de comedians maar ook het publiek!

Het International Comedy Roulette Festival is geen standaard avondje in het theater. Het wordt een belevenis die je zeker niet mag missen! Een combiticket kost 19,50 euro en kaarten voor alleen de Engelse shows kost 15 euro.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Jeroen Pater
  29-02-2012 Lambert-Jan Koops - 36


Banner Webshaping