Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

​Comedy Cloud opent nieuw jaar met speciale Belgische gast

Camedy.nl  |  13-01-2015
De eerste Comedyhuis-show van 2015 in TivoliVredenburg wordt meteen een hele serieuze, want op woensdag 28 januari komt de enige echte Nigel Williams uit België over om het dak van de Cloud Nine eraf te spelen.

Williams is in eigen land een legende maar is zelden in Nederland te bewonderen. Speciaal voor het Comedyhuis komt hij naar Utrecht om wat heilige huisjes af te breken met zijn grappen over religie, politiek en seks. Het wordt op 28 januari dus een niet te missen show voor comedyliefhebbers.

Verder is er ook ruimte voor nieuw talent uit binnen- en buitenland: Vanessa Jorissen zal laten zien waarom zij een van de grote kanshebbers is op de meest prestigieuze comedyprijs van Nederland: de Culture Comedy Award. Ook komt Belg Manu Mareau langs om zijn observaties over ras en etniciteit met het Nederlandse publiek te delen. De avond staat onder leiding van MC Jurg van Ginkel van het Comedyhuis die de afgelopen tien jaar zijn strepen heeft verdiend in de Nederlandse stand-up comedy wereld.

Het belooft op woensdag 28 januari dus een heet en hilarisch avondje te worden in de Cloud Nine van TivoliVredenburg. Kaartjes nu te koop via de website van TivoliVredenburg.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerd nieuws

Vanessa Jorissen
  18-12-2014 Halve finalisten Culture Comedy Award bekend


Banner Webshaping