Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Comedy Kitchen weekend lang in Werftheater

Camedy.nl  |  13-01-2015
Op vrijdag 23 en 24 januari is het vrouwelijke comedycollectief Comedy Kitchen een weekend lang te zien in het karakteristieke Werftheater in Utrecht.

Op vrijdag 23 januari kun je genieten van de gortdroge humor van Dian Liesker (persoonlijkheidsprijs Cameretten), de energieke zelfspot van de Utrechtse Soula Notos (tevens lid van het Utrechtse collectief het Comedyhuis), de donkere humor van Vanessa Jorissen (Comedy Explosion) en de hilarische filosofieën van Janneke de Bijl (Toomler).

Op zaterdag 24 januari kun je genieten van de absurde en rake typetjes van Jennifer Evenhuis (finalist Cameretten), wervelwind Berit Companjen (Comedy Factory, Comedyhuis), en opnieuw Soula Notos en Dian Liesker. In een andere outfit. Dat wel. Een avond met een bite! Kom ook!

Comedy Kitchen is dit seizoen terug met Fresh Meat, maar wel met een vernieuwd recept! Herkenbaarder, lekkerder, krachtiger. Comedy Kitchen is hèt uithangbord voor female comedy in Nederland. Een knallende avond vol stand-up comedy en cabaret door een vaste groep en af en toe een special guest.

Comedy Kitchen organiseert comedy nights met stand-up comedy en cabaret met een geheel vrouwelijke line up, zowel in de theaters met de huidige show Fresh Meat als in stand-up formatie op festivals en op speciale gelegenheden. Comedy Kitchen is hèt uithangbord van female comedy. 

DATA
Datum: vrijdag 23 en zaterdag 24 januari 2015
Locatie: Werftheater, Oudegracht 58-60 (aan de werf)
Tijd: 20.30 uur (deuren open: 19.45 uur)
Entree: €14 / €13 cjp en u-pas
Kaarten te reserveren via: www.werftheater.nl of (030) 231 54 40

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Soula Notos
  07-10-2011 Alleen maar lachen tijdens Frappant Comedy


Banner Webshaping