Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Aanmelding Comedy Academy Leon van der Zanden verlengd

Camedy.nl  |  19-07-2015
“Wat jij voelt op het podium voelt jouw publiek ervoor ook. Dus als je daar eigenlijk aan het overleven bent, zal je publiek jouw optreden ervaren als een tentamen Comedy en lachen om de ongemakkelijkheid te overrulen. Door bewust te worden van wat je allemaal ervaart terwijl je optreedt, hou je die gevoelens bij jezelf en heeft het publiek er geen last meer van. Gevoelens willen nou eenmaal gevoeld worden en als jij het niet doet gaat de rest het dus doen. En daarmee geef je je optreden uit handen.”

De Comedy Academy van Leon van der Zanden is een cursus waarbij je in 4 lessen bewust wordt gemaakt van jouw onbewuste gevoelens tijdens je optreden, om vervolgens in de 5 lessen erna de verborgen krachten die daarin schuilen te leren hanteren. Daarnaast treedt je paar keer op om je nieuwe inzichten te testen, krijg je elke week een schrijfopdracht en gaan we op werkbezoek bij Ronald Goedemondt. Dit allemaal in geselecteerde groep van maximaal 8 gemotiveerde comedians.

Komend seizoen 2015/2016 zal Leon van der Zanden weer leiding gaan geven aan de Comedy Academy van het Parktheater. Voor het vierde seizoen op rij gaat hij aan de slag met een selecte groep ambitieuze en talentvolle comedians. 

Tijdens de Academy worden deze comedians klaargestoomd voor een carrière in de stand-up comedy. De cursus bestaat uit een aantal lessen van Leon, minimaal één gastles en een aantal speelbeurten bij verschillende podia. De Academy wordt afgesloten met een optreden in het Parktheater. Later in het seizoen krijgen de drie meest veelbelovende comedians een Masterclass van Leon, voor publiek. Één van hen krijgt ook nog een optreden bij The Laughing Lizard, de comedy- en cabaretclub avonden van het Parktheater.

Aanmelden Comedy Academy
Wil je je verder ontwikkelen als stand-up comedian, meld je dan aan voor de Comedy Academy 2015/2016. Stuur een filmpje in waarop je een stukje stand-up doet, jezelf voorstelt en vertelt over je ervaring met en ambitie in stand-up comedy. Het filmpje mag maximaal 5 minuten duren en moet worden ge-upload op Youtube. De link naar je filmpje moet voor 13 augustus binnen zijn bij claassens@parktheater.nl.
De meest talentvolle comedians ontvangen een uitnodiging voor de Comedy Academy.
Het aantal plaatsen is beperkt.

Diverse Data
De Comedy Academy vindt plaats in de periode tussen 27 oktober 2015 en 15 januari 2016 (niet op 28-10). De lessen zijn op dinsdagavond of woensdagavond, speelbeurten en de gastles kunnen op andere dagen plaatsvinden. Er zijn in totaal 10 contactmomenten. De eindpresentatie in het Parktheater is op 15 januari 2016.

Het volgen van de Academy kost €300 per deelnemer.


Wil je Leon van der Zanden in huis halen? Koop dan nu de onderstaande DVD's

Gerelateerde recensies

Leon van der Zanden
  11-02-2009 Leon van der Zanden - Cola (Try-out)


Banner Webshaping