Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Halve finalisten Cameretten bekend

Camedy.nl  |  05-10-2015
Vandaag zijn de halve finalisten van Cameretten bekend gemaakt. Het zijn: Arbi el Ayachi, Tirza & Brechtje, Marten, Fabian Franciscus, Jasper Smit, Tom Montfrooy, Maarten Willemse, Wouter Monden en Anne Neuteboom.

De negen cabarettalenten zijn te zien op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 november in het oude Luxor Theater. Voor deze halve finale zijn de act ook al te zien tijdens één van de try-outs door het land.

Woensdag 25 november
Arbi el Ayachi, Tirza & Brechtje en Marten bijten het spits af. Cabaretier André Manuel, winnaar Poelifinario 2014/2015, verzorgt deze avond een spetterend gastoptreden.

Donderdag 26 november 
Fabian Franciscus, Jasper Smit en Tom Montfrooy bestijgen op donderdag het podium. De heren van NUHR sluiten de avond keihard lachend af.

Vrijdag 27 november 
Maarten Willemse, Wouter Monden en Anne Neuteboom strijden tijdens de laatste halve finale om die felbegeerde finaleplek. De avond eindigt met een te gek gastoptreden van cabaretduo Onno Innemee & Kees Torn.

Cabaretier René van Meurs, winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, neemt drie avonden op rij de presentatie op zich. De taalknutselaar staat te trappelen om u welkom te heten!

Maar allereerst is het tijd voor de try-outs. Vanaf 27 oktober tot en met 21 november trekken de halve finalisten door Nederland om hun programma te perfectioneren.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Fabian Franciscus
  07-10-2011 Alleen maar lachen tijdens Frappant Comedy


Banner Webshaping