Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Matt Price (UK) op Nijmeegse Comedy Night

Camedy.nl  |  11-01-2016
Matt Price, één van de helden van het Edinburgh Fringe Festival, is aanstaande vrijdag te zien in De Dock in Nijmegen. Naast Price zullen meerdere comedians te zien in de door Caustic Comedy Events georganiseerde comedy night.  

Price staat bekend als een verhalenverteller en heeft in meer dan 30 landen opgetreden. Onder collega comedians staat Matt Prijs bekend om z’n komische verhaallijnen getrokken uit de wildere kant van het leven.

“We zijn dan ook erg trots dat we hem konden boeken,” zegt Joshua Wildenberg, oprichter van Caustic Comedy Events. “Hij is een welgeziene internationale artiest. Price brengt bijtende humor zoals alleen de Engelsen dat kunnen. Engeland kent een zeer rijke comedy cultuur waar zelfs Shakespeare al aan bijdroeg. Matt Price is een must-see voor de liefhebbers van caustische stand-up comedy gebracht door een verhalenverteller-comedian binnen dit genre”.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief telefonisch verkrijgbaar via  06 485 3355 7 en worden op de avond zelf ook aan de deur verkocht bij De Dock, Waalbandijk 20B, 6541 AJ Nijmegen (Honigcomplex).

De avond begint om 20.30 uur.

Meer informatie op: https://facebook.com/Caustic.nl/events


Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerd nieuws

Caustic Comedy Events
  17-07-2014 ​Hittebestendige comedy op Terschelling met Ma...


Banner Leading Entertainment