Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Jiskefet nog één keer terug tijdens Comedy Ball

Camedy.nl  |  05-12-2008
(Camedy.nl) De heren van Jiskefet zijn op het laatste moment toegevoegd aan de programmering van het Comedy Ball op 8 december in de Amsterdamse Melkweg.

Het is nog niet bekend wat Kees Prins, Michiel Romeyn en Herman Koch van het legendarische TV programma precies gaan doen, maar het staat vast dat dit optreden eenmalig zal zijn.

Hiermee is de programmering compleet en belooft de eerste editie van het Comedy Ball een bijzonder evenement te worden, met een overzicht van gevestigde namen (The MAX), eigenzinnige programma's (Theaterzaal)én het nieuwste talent (Oude Zaal). Line up: Roue Verveer Samba Schutte Rooyackers, Kamps & Kamps The Ashton Brothers Jiskefet Nathalie Baartman Speelman & Speelman Pieter Derks Jim Speelmans Kurk (Gscf) Fuad Hassen (Myspace Comedy Award) Jorrit Rogaar (Cameretten) Roemer van der Steeg (Akf) Ter Bescherming Van De Jeugd (Leids Cabaret Festival).

Ook naar Comedy Ball? De toegang bedraagt 15 euro (+ lidmaatschap). Kaarten zijn verkrijgbaar via de Melkweg en de bekende voorverkoop adressen.

Tags:

Jiskefet

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping