Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Oudejaarsconference Vincent Bijlo op internet

Camedy.nl  |  22-12-2008
De AVRO zendt op zaterdag 27 december om 11.00 uur een bijzondere Oudejaarsconference van Vincent Bijlo uit. Deze ruim 10 minuten durende conference is speciaal voor het internet geschreven en opgenomen. Vincent Bijlo zet in deze ruim 10 minuten durende conference zijn prikkelende weergave van 2008 neer.

In een razend tempo komen uiteenlopende onderwerpen aan de orde. Politieke kopstukken en BNN-ers, leven op overwaarde, Obama's wind of change en 'fatsoen moet je doen'. De invloed van swaffelen, roken en paddo's. Banken die vallen als dominostenen bij Dominoday. Waar is de echte leider in deze crisis? Is Nederland één groot domein van StaatsBosBeheer geworden? En hebben simpele leuzen de toekomst? Een verrassende terugblik op de drempel van 2009. Met deze uitzending zet de AVRO een nieuwe stap in het online aanbieden van unieke content.

Traditioneel worden Oudejaarsconferences via radio of tv uitgezonden. Met deze exclusieve uitzending brengt de AVRO voor de groeiende groep Internetgebruikers een op maat geschreven conference die inspeelt op de huidige tijdgeest waarbinnen nieuws en informatie steeds meer in korte hapklare brokken worden geconsumeerd. 'Swaffelend over de drempel':

Oudejaarsconference Vincent Bijlo, 27 december, 11.00 uur, www.avro.nl

Bron: Van Engelenburg Theaterproducties

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment