Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Line up Camedy Night bekend met o.a. Tom Sligting

Camedy.nl  |  02-01-2009
(Camedy.nl) Een nieuw jaar, een nieuwe reeks van de Bad Habits Camedy Night. Vrijdag 9 januari staan er weer een hoop comedians klaar in Bad Habits International Pub in de Pelikaanstraat 64 (einde van de Haarlemmerstraat) te Leiden. Vanaf 21.15 uur is iedereen welkom om te genieten van een gratis avondje lachen.

De volgende comedians zullen zorgen voor een mooie en vooral grappige avond:

* Chris Silos is bij het grote publiek vooral bekend als lid van 6pack, de brutale spanningszoekers van MTV/ SBS6. Momenteel is hij presentator bij Nickelodeon en sinds een jaar stort hij zich op het ‘stand uppen’.

* Cristian Pielich schittert in droogheid en zelfverheerlijking. Hij won in 2003 de publieksprijs tijdens het cabaretfestival ‘Cabakar’ in Den Bosch. Op dit moment staat hij ook in de Sonnema Talent Tour.

* Fritz de Roo is sinds 2004 op verschillende podia te bewonderen. Van kleinschalige dorpskroegjes tot televisie optredens, Fritz heeft overal ervaring mee. In 2005 behaalde hij de halve finale van de Culture Comedy Award en in 2007 was Fritz finalist bij de Knock Out Comedy. Sinds januari 2008 is Fritz aangesloten bij het Comedy Café te Amsterdam. In maart van datzelfde jaar trad Fritz op tijdens het Laughing Matters Comedy Festival.

* Jurg van Ginkel kennen de vaste Camedy Night bezoekers nog van zijn eerdere optreden in Bad Habits. De winnaar van Loungin’ Laughs 2008 staat bekend om zijn voortreffelijke taalbeheersing en zijn typerende studentikoze bekakte voorkomen. Gooi dat in een blender vol met zwarte humor en daar is Jurg. Net als Cristian is hij op dit moment ook te zien tijdens de Sonnema Talent Tour

* Tom Sligting behoort tot de nestors van de stand up comedy van Nederland. Als een van de eerste in Nederland klom hij in 1994 op het biljart van Helmers Cafe in Amsterdam. Daarna heeft het hem nooit meer los gelaten. Sinds die tijd speelt hij nog steeds als headliner voor het Comedy Café Amsterdam. Tom wordt ook regelmatig gevraagd als acteur.

Afgelopen jaren heeft hij in 20 commercials gespeeld. Sinds eind april 2008 speelt hij in de nieuwe Holland Casino commercial. Ook is Tom te zien op het witte doek, hij heeft een rol in de speelfilm Snuf de Hond.

Tom geeft verder regelmatig workshops voor comedians en voor het bedrijfsleven. Door al zij werkervaring, op het podium, in tv studio’s, op de filmset, tijdens optredens in het bedrijfsleven is Tom een echte duizendpoot op entertainment gebied.

Momenteel is Tom in de theaters te zien met zijn eerste avondvullende voorstelling. Tom heeft op elk podium gestaan in Nederland, behalve…. precies. In Leiden zal hij een hoop nieuwe dingen proberen die wellicht weer ergens in het theater te zien zullen zijn. Dé kans voor een kijkje in de keuken van deze stand up comedy koning.

Het geheel zal aan elkaar worden gepraat door MC Nico van Baaren.

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping