Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Tweede editie Amsterdam Comedy Festival op 22 en 23 mei

Camedy.nl  |  25-02-2009
(Camedy.nl) De tweede editie van het Amsterdam Comedy Festival vindt plaats op 22 en 23 mei 2009. Na de succesvolle en spraakmakende editie van 2008, zullen ook dit jaar gedurende twee avonden meer dan 40 comedians optreden op de 5 podia van de Melkweg Amsterdam. De kaartverkoop start op 7 maart via de kanalen van Ticketservice.

Vorig jaar werd de eerste editie van het festival een groot succes dankzij spraakmakende optredens van zowel grote namen (Theo Maassen, Jan Jaap van der Wal, Najib) als jong talent (Katinka Polderman, Daniel Arends, Ronald Goedemondt). Het ‘zap’-concept waarbij publiek met een en hetzelfde toegangkaartje vrijuit kon pendelen van voorstelling naar voorstelling werd zeer gewaardeerd door pers en publiek.
 
Dit jaar vind het festival opnieuw plaats in de Melkweg Amsterdam. Het festival krijgt opnieuw voluit de steun van de VARA die twee avonden na elkaar verslag zal doen van het festival op Nederland 3 en ook vooraf op radio, tv, online en in de VARA Gids veel aandacht aan het festival zal besteden.
 
Op 4 maart worden de eerste namen van het programma bekend gemaakt, op 7 maart start de kaarverkoop.
Bron: Evenementennieuws

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment