Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Chris van der Ende dankzij One Man Show niet meer te vergeten

Camedy.nl  |  27-02-2009
(Camedy.nl) Op 14 maart zal top comedian Chris van der Ende te zien zijn in Leiden met zijn ‘one man show’, een initiatief van de Leidse organisatie Camedy.nl . Café diner de Grote Beer zal de lokatie vormen voor dit unieke optreden. Chris speelt ruim 60 minuten aan één stuk door; pure stand up comedy in een vorm die tot nu eigenlijk vooral nog bekend is in Amerika. Grote namen als Chris Rock, Eddie Murphy en Jerry Seinfeld zijn in hun land ware helden. In Nederland kijkt men, lacht men en men vergeet vervolgens naar wie zij zijn geweest. Dit moet anders.

Chris heeft al diverse stand up comedy titels op zijn naam staan en speelt bijna dagelijks overal in Nederland en België. In februari is hij nog te zien geweest in het stand up comedy van Veronica ‘Javier Guzman presenteert Comedy Explosion’.

Waar het in Amerika en Engeland al de normaalste zaak van de wereld is, is dit in Nederland totaal nieuw. “We volgen Chris al een tijdje en zijn erg gecharmeerd van zijn podiumkunsten en  improvisaties. Ook buiten het podium is Chris een creatief denker,” vertelt Jeffrey van den Berg, één van de oprichters van Camedy Group. “Tijdens ons interview met hem liet hij zijn gedachten gaan over een ‘one man show’, Camedy.nl is verder gegaan met zijn gedachten en heeft een lokatie gevonden. Wij geloven in de Nederlandse top op stand up comedy gebied. Er zijn veel comedians die al meer dan 6 à 7 jaar zeer verdienstelijk bezig zijn, waar Nederland de namen nog niet van kan onthouden en dat is doodzonde.”

Edward van Tongeren, de andere oprichter van Camedy.nl, vult Jeffrey aan: “Het is de bedoeling dat de ‘one man show’ meerdere malen per jaar gaat plaatsvinden. Elke maand of één keer per 3 maanden is nog niet bekend, maar doorzetten zullen we het zeker. Nederland moet bekend worden met de stand up comedy helden die ons land heeft.”

Voor informatie en/ of reserveringen mail of bel naar ‘de Grote Beer’
e-mail: info@cafediner.nl
telefoon: 071-5121719 Meer informatie kijk in de camedy-agenda

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment