Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Grap loopt uit de hand op Zwartekat.nl

Camedy.nl  |  28-03-2009
(Camedy.nl) Op website Zwartekat.nl is een rel ontstaan, doordat cabaretier Kees Torn een lied over ‘Zwartekat’ en hun gebruikers in zijn huidige brengt. Op het forum is Kees Torn zelfs niet meer welkom.

Eind 2008 wist een gebruiker van de site te melden dat Kees Torn een leuk lied over ‘Zwartekatters’ had geschreven en deze in zijn try-out speelde. Nieuwsgierige vaste gebruikers van de site brachten een bezoek aan zijn show. Niet iedereen was vol lof over de ‘humor’ van Kees. Sommige vonden het zelfs te ver gaan. Kees, zelf ook veelvuldig op de site te lezen, gaf enkele reacties. Deze reacties waren voor veel Zwartebezoekers reden om zich massaal tegen Torn te keren.

Eigenaar van Zwartekat.nl Richard van Bilsen heeft meerdere verzoeningspogingen ondernomen, maar Torn gaf niet thuis. Ondertussen gaf Torn wel een reactie, nadat Van Bilsen op het forum zijn kant van het verhaal vertelde. Dit deed Torn onder het account van collega Onno Innemee. Torn schreef: “Na afoop viel Richard van B. mij lastig met een camera om het middels een filmpje plotsklaps bij te leggen. Zijn gebazel, vlak nadat hij mij openlijk als Judas had betiteld en mij monddood had gemaakt, schoot mij in het verkeerde keelgat.”

Het incident neemt grotere vormen aan, doordat Van Bilsen nu ook meerdere cabaretiers gewapend met filmcamera vraagt om hun mening over het conflict. Onno Innemee, Jochem Myjer en Klaas van der Eerden wilden echter niets kwijt over deze kwestie.

Overigens is het is niet de eerste keer dat Torn zo direct is in zijn voorstelling. Eerder gaf hij een duidelijke mening over collega Guido Weijers en Nance, die ten tijde van zijn voorstelling nog presentatrice was van Lingo.
Fragment Kees Torn over Nance

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment