Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Lambros wint Sonnema Talent Tour

Camedy.nl  |  15-05-2009
(Camedy.nl) Lambros Fisfis is winnaar geworden van de Sonnema Talent Tour.  In de finale van 14 mei in Panama Amsterdam liet hij Dali Stankovic, Neil Robinson, Thijs Kemperink en Joke Sitsen achter zich. Laatstgenoemde ging er wel vandoor met de publieksprijs ‘Het Karakter’. Zowel Lambros Fisfis als Joke Sitsen hebben door hun overwinning een jaarcontract bij Comedy Café Amsterdam verdient.
Juryvoorzitter en top-comedian Tom Sligting zegt het volgende over de winnaar: “Lambros had een spectaculaire opening. Een strakke act met een perfect ritme en goede grappen. Hij was de enige die de gehele act 100% aandacht had. Zijn performance was in balans.” Publiekswinnaar Joke Sitsen is volgens Sligting “absoluut een leuke verschijning, eigenlijk gewoon een top wijf. Zeker ook omdat ze één van de weinige vrouwen is op een comedy podium en ze speelt daarbij ook nog eens de anti-vrouw die zeker grappig is. Echter doordat het ritme soms ontbrak, moest ze steeds weer opnieuw beginnen.” De winnaar van de juryprijs kreeg als laatste nog de microfoon en bedankte het publiek op gepaste wijze, met een komische speech, geholpen door een man uit de zaal die de edele delen van de winnaar graag zou willen proeven “I think I take that offer, see you all…” Hij vervolgde met zijn dank te uiten naar Nederland “I can’t feel more at home right now, you’re great people and a great country. I also want to thank the other great comedians, they are good friends, we all hanging out together…. I’m gonna make you cry!"

Met een geblesseerde knie staat hij Camedy.nl ook nog te woord vlak na de finale. Dit interview is hier te lezen.

Lambros Fisfis en Joke Sitsen zijn vanaf komende seizoen te zien in Comedy Café Amsterdam. Fragment: Finale Sonnema Talent Tour 2009

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment