Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

De Parade van start in Rotterdam

Camedy.nl  |  11-06-2009
AMSTERDAM - Het theaterfestival De Parade begint op donderdag 11 juni officieel het seizoen in het Museumpark in Rotterdam. Het rondreizende 'circus' zal achtereenvolgens te zien zijn in Den Haag (Westbroekpark: 26 juni t/m 5 juli), Utrecht (Moreelsepark van 10 t/m 26 juli) en tenslotte wordt het festival van 31 juli tot en met 16 augustus gehouden in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam.

In Rotterdam zal onder andere de winnaar van de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten 2008, Art-Jan de Vries, te zien zijn. Andere cabaretgerelateerde-acts tijdens De Parade zijn; Howard Komproe, Eric Koller, Thijs Maas, Theo Nijland, Arjen Lubach samen met Tim Kamps, Pieter Bouwman & Marije Schuurman Hess, George van Houts, Tom de Ket, Joke Tjalsma & Tina de Bruin.
Dit jaar staan er tachtig verschillende theater-, muziek-, dans- en videovoorstellingen op het programma en er is iedere avond live-muziek in Café Correct en de Orangerie. De Paradevoorstellingen variëren van drie tot veertig minuten. In de weekeinden is een aantal voorstellingen en muziekoptredens toegankelijk voor doven en slechthorenden.

(ANP)

Bron: ANP

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment