Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Exclusieve beelden Van Zon op Zaterdag

Camedy.nl  |  11-06-2009
(Camedy.nl) Na Het Schone Schijnekenhuis, komt de Vara opnieuw met een eenmalig satirisch programma. Van Zon op Zaterdag is een oergezellige familieshow waarin Henk van Zon zijn gezonde rechtse geluid laat horen, “want daar is gelukkig weer ruimte voor in het linkse Hilversumse bolwerk”. In de show wordt de financiële crisis van de positieve kant belicht. Erik van Muiswinkel en Ellen Pietes presenteren de show en zij krijgen medewerking van onder anderen Diederik van Vleuten, Joep van Deudekom, Thomas van Luyn, Sanne Wallis de Vries, Lange Frans, Arie Koomen, Patrick Stoof en Frank Lammers.

“Voor deze oergezellige familieshow is speciaal een fantastisch decor gemaakt, komen er wereldberoemde gasten, zijn er spetterende live-optredens en een unicum in een Nederlands televisie-programma: een TV-kok!”, aldus de Vara.

Henk van Zon (Van Muiswinkel) is trots op het ouderwetse televisiespektakel. “Het wordt een unieke televisiebelevenis. Ik noem het credi-tainment. Een oergezellig familieprogramma voor het hele gezin waarin ik en passant ook nog het vertrouwen in ons kapitalistische systeem teruggeef aan de mensen. Eindelijk kan ik weer eens laten zien wat een combinatie van ouderwets vakmanschap, talent, intelligentie en smaak vermag. En Anneke doet ook mee.”

zaterdag 13 juni om 20:25 uur bij de Vara op Nederland 1

Fragment: Van Zon op Zaterdag (exclusieve beelden)


Bron: Mediafreak

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment