Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Javier Guzman duwt collega podium af

Camedy.nl  |  13-06-2009
(Camedy.nl) Cabaratier Javier Guzman is stand-up comedy collega Hank tijdens zijn optreden in het Comedytheater in Amsterdam te lijf gegaan.

Het incident is met een telefoon opgenomen. Op deze beelden is te zien dat Javier roept: "Waar ben je nou mee bezig?" Hank reageerde op de opmerking van Guzman met  "neem nog een biertje". Waarna Javier het podium op kwam en Hank begon te duwen, totdat ze achter de coulissen verdwenen.

Volgens degene die het filmpje op Youtube plaatste was Javier rommelde er het al de hele avond. "Javier stond al de hele avond aan de bar en vertoonde luidruchtig en onvoorspelbaar gedrag" Het management van Javier was niet beschikbaar voor commentaar.

Website endandit.nl sprak met Hank, die niet begrijpt waarom Javier het podium op kwam en agressief werd. " Ik was er zo beduusd van dat ik mij niets meer kan herinneren dan dat ik achter het podium lag, overigens gewoon bij bewustzijn, en het volgende moment in mijn auto op weg naar huis was," vertelt Hank aan de site. Gelukkig viel de schade mee: Hank raakte een contactlens kwijt, maar die is inmiddels weer terecht.

Opmerkelijk
Opmerkelijk is dat beide heren regelmatig voor Comedy Explosion spelen en elkaar meer dan eens hebben gezien en gesproken. Wellicht dat die directe opmerking daardoor juist zo zwaar viel.

Het is niet de eerste keer dat de cabaretier agressief gedrag vertoont. In februari 2005 raakte hij op de Zeedijk in Amsterdam betrokken bij een vechtpartij. Hij werd later gearresteerd op verdenking van openbare dronkenschap. Dit was ook het jaar waarin hij begon met afkicken van zijn alcoholprobleem.


Meer nieuws over Javier Guzman:
Javier Guzman ontvangt Lewis Black (10-06-2009)

Fragment: Javier Guzman duwt Hank podium af

 

Bron: Website En Dan Dit

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment