Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Ervaren comedian Bert Koster tekent bij jong Camedy Group

Camedy.nl  |  16-06-2009
(Camedy.nl) Bert Koster is de eerste comedian die tekent bij het impresariaat van Camedy Group. Naast het online comedy platform en de verschillende comedy evenementen is met Bert Koster de eerste grote comedian voor het impresariaat Camedy Group een feit.

Koster werd in 1996 tweede achter Sanne Wallis de Vries op het Leids Cabaret Festival. Daarna is hij onder andere te zien geweest bij BNN, VARA en NPS. Op bijna elke plek van de wereld is Bert Koster inmiddels te zien geweest met zijn karakteristieke sigaar en bierpul. Koster staat vooral bekend om zijn ‘tegenzin in het leven’. Ondanks zijn zeer volwassen leeftijd snapt hij dan ook nog steeds helemaal niets van het leven.

Bert Koster als ambtenaar van de Burgerlijke Stand
“We zijn trots dat we met Bert mogen samenwerken. Zijn ervaring en onze frisse blik vormen een mooie combinatie.” vertelt Jeffrey van den Berg, één van de oprichters van Camedy Group. “Bovendien” vult mede-oprichter Edward van Tongeren hem aan “is Bert erg veelzijdig, hij is te boeken voor stand-up comedy shows, maar ook voor fakespeeches en andere bedrijfsoptredens. Ook willen wij ons met Bert onderscheiden door hem mensen te laten trouwen op humoristische wijze of hem een leuke speech tijdens de huwelijksvoltrekking te laten doen.”

Camedy Group
Camedy Group bestaat pas sinds april 2008 en heeft zich het eerste jaar met Camedy.nl vooral gericht op het brengen van online comedy nieuws, reviews (onder andere Cameretten en Leids Cabaret Festival) en interviews. Ook konden bezoekers van de website hun eigen materiaal plaatsen in de vorm van filmpjes en tekst. Met de speciaal op ambitieus comedy talent gerichte agenda, werd al een duidelijk signaal afgegeven; aandacht voor opkomend talent is ook zeer belangrijk in de comedy wereld.

Op de eigen comedy evenementen is regelmatig plek voor talent, maar ook bekende namen hebben inmiddels gespeeld voor Camedy. Tom Sligting, Harry Glotzbach, Chris van der Ende en Jeroen Pater zijn slechts enkele namen. Met de inlijving van de ervaren Bert Koster is het comedy plaatje compleet; Camedy Group is ‘online, on stage, on demand’.
Fragment: Bert Koster - Te Goed voor tv
Klik hier om het video filmpje te bekijken

Tags:

Bert Koster

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping