Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Freek de Jonge speelt op eigen tentoonstelling

Camedy.nl  |  26-06-2009
(Camedy.nl) In Hilversum is de tentoonstelling 'Kijk! Dat is Freek' van Freek de Jonge  geopend. Tijdens de looptijd van deze voorstelling heb je drie keer de kans om Freek live te zien spelen, in drie bijzondere zondagmiddagmatinees vol verrassingen.

De voorstellingen vinden plaats in de grote Theaterzaal van Beeld en Geluid. Ideaal voor wie de tentoonstelling én Freek live aan het werk wil zien. In combinatie met een kaartje voor de tentoonstelling onvang je bovendien een fikse korting op de entreeprijs voor de voorstelling. Freek maakt de programma's speciaal voor de tentoonstelling. Elke voorstelling belicht een ander aspect uit het rijke oeuvre van deze komiek, verhalenverteller en muzikant.
  Zondag 27 september: Samen!
Over een bijzonder echtpaar in de kunst: Freek en Hella de Jonge treden samen op.

Zondag 11 oktober: Alleen!
Freek geeft een conference met nieuw repertoire.

Zondag 25 oktober: Muziek!
Op de laatste dag van de tentoonstelling laat Freek zich van zijn muzikaalste kant zien en brengt hij onder meer liedjes van zijn nieuwste cd ten gehore.

Reserveren wordt sterk aangeraden!

Aanvang 14.00
Locatie Beeld en Geluid, Theaterzaal 1
Kaartverkoop Kaarten zijn te verkrijgen bij de kassa van Beeld en Geluid of kunnen worden gereserveerd via freeklive@beeldengeluid.nl. Prijzen € 20 exclusief tentoonstelling of € 29,50 inclusief tentoonstelling (Als je na aankoop van een toegangskaartje voor de tentoonstelling en de experience op dezelfde dag nog een kaartje voor de voorstelling koopt, betaal je € 16).
Prijs voor kinderen 6 t/m 15: € 20 exclusief tentoonstelling of € 23,50 inclusief tentoonstelling (Als je na aankoop van een toegangskaartje voor de tentoonstelling en de experience op dezelfde dag nog een kaartje voor de voorstelling koopt, betaal je € 16).

Bron: Website Beeld en Geluid

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping