Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Camedy.nl maandelijks in Danzig Den Haag

Camedy.nl  |  23-07-2009
(Camedy.nl) In samenwerking met Camedy.nl start Danzig vanaf september met Comedy @ Danzig. Elke eerste vrijdag van de maand staan nationale en internationale stand-up comedians klaar om de bezoekers van de Haagse bar-dancing te vermaken.

Camedy.nl, ook wekelijks te beluisteren met een vast item bij Giel Beelen op 3fm, is het jongste comedy platform van Nederland. Het platform biedt comedy online, on stage en on demand. Sinds april 2008 organiseert Camedy.nl comedy shows op meerdere locaties in Leiden. Ruim een jaar en meer dan 15 succesvolle shows later wordt er met Den Haag een nieuwe grote stad van comedy voorzien.

“In Den Haag is ‘af en toe wel wat’ op stand-up comedy gebied, maar wij vinden dat ‘af en toe’ net iets te weinig is voor zo’n mooie, grote stad als Den Haag” aldus Jeffrey van den Berg, één van de oprichters van Camedy.nl. “Danzig ademt een echte comedy sfeer uit, heeft een mooi podium en breed publiek. “ vervolgt Van den Berg.

Edward van Tongeren, de andere oprichter van Camedy.nl vult Jeffrey aan: “Graag willen wij voor de bezoekers een toevoeging zijn op het avondje Danzig. In de vooravond kunnen mensen genieten van comedy en daarna gaat de reguliere programmering van start.”

De eerste editie van Comedy @ Danzig zal zijn op 4 september en zal beginnen om 21.00u. De zaal gaat open om 20.00u en de toegang is gratis. Eén van de top-comedians tijdens de eerste editiie, is niemand minder dan Bert Koster.  Hij werd tweede op het Leids Cabaret Festival 1996 en is inmiddels overal te zien geweest   in Nederland en ver daarbuiten.

De komende maanden zullen vele prijswinnaars en ervaren comedians die overal al in het land hebben gespeeld, hun opwachting maken in Danzig. Engelstalig, Nederlandstalig, het komt allemaal voorbij.

  Volgend bericht: Dit was het nieuws stopt bij TROS
  Vorig bericht: Polderman op Pukkelpop

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping