Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Veronica brengt ook stand-up comedy in najaar

Camedy.nl  |  23-07-2009
Dit najaar komt Veronica met gloednieuwe stand-upcomedyshows van Javier Guzman. Speciaal voor de zender maakt de cabaretier drie stand-upcomedyshows, die exclusief door Veronica worden uitgezonden. Bovendien zal Javier met zijn sinterklaasconference dit jaar bij Veronica te zien zijn. De liefhebber van humor zit helemaal goed bij Veronica, want comedy wordt ook dit najaar weer een van de pijlers van de zender. Naast de shows van Javier zendt Veronica de beste comedyseries uit, zoals According to Jim en Two and a Half Men.

Comedy is sinds begin dit jaar een van de pijlers van Veronica. Humor doet het altijd goed bij de kijkers van de zender. Kijkers worden dit najaar daarom getrakteerd op een grote dosis grappige programma’s. In september, oktober en november doet Javier waar hij het allerbest in is en komt hij elke maand met een compleet nieuwe en speciaal voor Veronica gemaakte stand-upcomedyshow. Hierin laat hij – zoals heel Nederland inmiddels van hem gewend is - op messcherpe wijze het achterste van zijn tong zien. In december volgt de sinterklaasconference. Deze maakte hij drie keer eerder voor de VARA. In zijn conference zal Javier met hoge snelheid zijn publiek rijkelijk voorzien van een groot aantal grappen over alle idioterie van het afgelopen jaar.

Voor wie niet tot dit najaar kan wachten is er goed nieuws. Momenteel is Veronica’s Summer of Comedy namelijk in volle gang. Samen met zijn collega’s gaat Javier op pad langs verschillende locaties met een speciaal voor Veronica gemaakte cabaretshow. De cabaretiers zijn deze zomer onder andere te vinden op het strand, in het park en in openluchttheaters, waar ze hun publiek gratis trakteren op smeuïge en uiteraard zomerse grappen. De eerstvolgende editie is op 31 juli in Valkenburg. Kijk op www.summerofcomedy.nl voor meer informatie.

Bron: Stand-upcomedy.nl

  Volgend bericht: Dit was het nieuws stopt bij TROS
  Vorig bericht: Polderman op Pukkelpop

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment