Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Camedy.nl brengt stand-up comedy in 'fout' Rotterdam

Camedy.nl  |  23-07-2009
(Camedy.nl) In Café Fout zal Camedy.nl maandelijks stand-up comedy shows organiseren. Met Comedy Shaker  wordt een mix aan 'comedysmaken' gepresenteerd aan het publiek. De locatie op de Coolsingel vormt het bruisende middelpunt van het centrum van Rotterdam.

Camedy.nl, ook wekelijks te beluisteren met een vast item bij Giel Beelen op 3fm, is het jongste comedy platform van Nederland. Het platform biedt comedy online, on stage en on demand. Sinds april 2008 organiseert Camedy.nl comedy shows op meerdere locaties in Leiden. Ruim een jaar en meer dan 15 succesvolle shows later wordt er met Rotterdam een nieuwe grote stad van comedy voorzien.

"Dit is dé plek om de Rotterdammers weer warm te maken voor stand-up comedy, want te lang is het stil geweest in de havenstad" vinden Edward van Tongeren en Jeffrey van den Berg van Camedy.nl. "De twee locaties bieden perspectieven, er zijn mooie dingen te realiseren met Saint-Tropez en Café Fout. Dankzij stand-up comedy wordt de vooravond nu nog leuker. Een perfect begin van het weekend."

Op 21 augustus is de eerste show. Vanaf 20.00 uur is er volop comedy. De Amerikaanse MC Tricky Rick zal de nieuwe comedy avond hosten. Hij zal Jurg van Ginkel, Rayen Panday en Bert Koster aankondigen. Van Ginkel is de winnaar van Loungin’ Laughs Comedy Concours 2008, terwijl Panday in datzelfde jaar de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival in de wacht sleepte. Bert Koster werd in 1996 tweede op het Leids Cabaret Festival, hij zal zorgen voor een knallend eind van de avond.

Om het publiek nog eens extra te verwennen kan men gratis genieten van de comedy shows, welke elke derde vrijdag van de maand gehouden zullen worden.

Kijk in de agenda voor meer informatie

  Volgend bericht: Dit was het nieuws stopt bij TROS
  Vorig bericht: Polderman op Pukkelpop

Tags:

Bert Koster

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping