Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Club Havana brengt tweede top comedy show

Camedy.nl  |  21-09-2009
(Camedy.nl) Vrijdag 25 september wordt Sliedrecht weer van de nodige humor voorzien. Voor de tweede maal vindt dan Comedy Club in Club Havana plaats. Vanaf 20.30 zal de Amerikaans MC Tricky Rick een aantal top-comedians aankondigen.

In samenwerking met Camedy.nl heeft Club Havana weer voor een mooi rijtje comedy talenten gezorgd. Terwijl een ervaren bekende comedian de show vakkundig afsluit. Finalist van de Sonnema Talent Tour 2009 Thijs Kemperink verlaat voor deze gelegenheid de kelder waarin Herman Finkers hem gekloond heeft. Droog, naïef, wereldvreemd… kortom Thijs heeft een hoop vragen voor het publiek.

Jurg van Ginkel is een totaal ander verhaal. De winnaar van de Loungin’ Laughs Comedy Concours 2008 komt net even iets wijzer over dan Thijs. Voor de vorm heeft hij zichzelf maar meteen een kakkineuze stijl aangemeten en klinkt hij stom toevallig ook nog net alsof hij rechtstreeks van het boekenbal afkomt. Zo saai als het boekenbal wordt het echter nooit…

Bram van de Velde maakt de line-up compleet. Deze vaste waarde van het Comedy Café heeft verder geschitterd op grote evenementen, zoals Lowlands, Laughing Matters en Amsterdam Comedy Festival. Daarnaast is hij met Night of Comedy te zien geweest op Comedy Central.

De deuren gaan open om 19.30 uur
De show begint om 20.30 uur
Kaarten in de voorverkoop kosten € 5,-
Deurverkoop is € 7,-

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment