Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Chris van der Ende op Danzig Comedy Night

Camedy.nl  |  22-09-2009
(Camedy.nl) Vrijdag 2 oktober is Danzig in Den Haag andermaal de plek waar je moet zijn voor stand-up comedy. Vanaf 21.00 uur leidt MC Jeffrey het publiek door een avond vol humor. Misschien nog belangrijker; een gratis avond vol humor!

Niemand minder dan Chris van der Ende zal zijn opwachting maken in de Hofstad. Chris is bekend van zijn tv-optredens bij Javier Guzman presenteert Comedy Explosion en Comedy Factory. Dat is allemaal niet voor niets, want als jongste deelnemer ooit stond hij in de finale van Lucky Strike Talent 2001 en in 2004 won hij als eerste comedian, zowel de publieks- als juryprijs van de Culture Comedy Award. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was won hij in 2008 ook nog een met overmacht het Deltion Cabaret Festival.

Wie van droge humor houdt zal genieten van Cristian Pielich. Naast het winnen van de cabaretwedstrijd Cabakar, bracht hij onlangs zijn eerste  tragikomische roman ‘Tot het einde van de tijd’ uit en speelde hij zijn eerste avondvullende show.

Voor een internationaal tintje zorgt Neil Robinson. Deze jonge grappenmaker komt uit het verre, koude Canada, maar brengt voor deze gelegenheid wat warme grappen mee. In mei van dit jaar stond deze getalenteerde comedian nog in een vol Panama te Amsterdam voor de finale van de Sonnema Talent Tour.

De avond wordt aan elkaar gepraat door Jeffrey van den Berg. Die bij radioluisterend Nederland bekend is door zijn wekelijkse grappige gedichten bij Giel Beelen tijdens de vrijdag-Freaknacht.

Na de stand-up comedy avond gaan de stoeltjes aan de kant en zal de volume-knop omhoog worden gedraaid, zodat de benen ritmisch gestrekt kunnen worden. Met andere woorden; de avond gaat daarna ‘gewoon gezellig’ verder!
 

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping