Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Roel Meijvis (14) laat vol Pepijn lachen

Camedy.nl  |  19-10-2009
(Camedy.nl) Gisteren speelde Neerlands jongste cabaretier Roel Meijvis (14) in Theater Pepijn. 'Een Grootte Grap' beleefde zijn premiere in het Haagse theatertje. Roel blikt op zijn hyves terug op deze memorabele dag.

Roel schrijft:
"Gisteren was mijn eerste voorstelling van; Een grootte grap, En voor degene die er niet bij waren; (schaam je!)

HET WAS ECHT JOEPIE DE POEPIE!

Het was in Pepijn, het magische pepijn. Op een of andere manier spelen hier nog steeds de grote namen, dat moet een reden hebben dacht ik... Toen ik binnenkwam viel me het natuurlijk op. De oude foyer met een efteling sfeertje, Het knusse theater zaaltje. Perfect voor een ''premiere'' dacht ik... Maar de magie had ik nog niet gevoeld

De middag voorstelling was echt een feestje. Het leuke was dat het een super breed publiek was. Er zat een jongentje van 10 (die de hele tijd aan z'n Pa vroeg wat de grap was) Maar ook mensen van in de 80! En alle leeftijden zo'n beetje, dáár weer tussen in. Het publiek was sowieso heel simpel; SUPER. De interactie werkte goed en ze deden leuk mee. Ik denk of ik HOOP dat die mensen Echt een leuke middag hebben gehad!

De avond voorstelling was weer totaal anders. Ik had twee dame's op de eerste rij in de slappe lach (altijd makkelijk). Ik was nog moe van de middag voorstelling, maar de kick van het spelen gaf mij weer energie. Een totaal andere energie. Waardoor de voorstelling ook heel anders was. Dat vond ik best grappig Ben benieuwd hoe de volgende dan is, die pas in december is (en uitverkocht)

Maar de middag of de avond voorstelling Dat maakte niet uit, Kippevel bij het eind aplaus ik boog bedankte mijn tehnicus, bedankte het publiek. Liep van het podium af, de kleedkamer in, waar al die grote al hadden gestaan, Keek me zelf aan in de spiegel en dacht; ''de magie van pepijn zijn niet de leuke medewerkers, Is niet de Sfeervolle efteling foyer En is ook niet de super gezellige zaal. Nee, de magie van pepijn is het publiek... "

Tags:

Roel Meijvis

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.

Gerelateerde recensies

Roel Meijvis
  09-05-2010 Roel Meijvis - Eén grote grap


Banner Webshaping