Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Groen Brothers zoeken sketch-schrijvers

Camedy.nl  |  26-10-2009
(Camedy.nl) Voor een live comedy sketch show zijn de Groen Brothers op zoek naar talentvolle sketch comedy schrijvers. Hun doel is een show te produceren en te regisseren waarbij we streven naar zeer hoge kwaliteit. Deze comedy show zal bestaan uit sketches, liedjes en video’s.

De Groen Brothers bestaat uit David en Simon Groen. Sinds 2002 maken zij video sketches voor televisie en internet (www.groenbrothers.com). Momenteel zijn ze bezig met een pilotaflevering voor een eigen sketch show. Graag zouden zij hun comedy schrijf werkzaamheden uitbreiden naar een groter team, bestaande uit mensen met een passie voor het schrijven van sketch comedy.

Een goed uitgangspunt voor een televisie sketch show is een live show, die zij in het voorjaar 2010 willen uitvoeren in het Comedy Theater in Amsterdam. Hun doel is een schrijverstafel te creëren met 5 tot 10 schrijvers, naar het voorbeeld van Britse en Amerikaanse comedy tv shows als Monty Python’s Flying Circus, Friends, Saturday Night Live, Mad TV, Mr. Show, etc. Zij zullen hun materiaal aan elkaar pitchen en ook elkaars materiaal herschrijven.

Naar aanleiding van de live show willen de Groen Brothers schrijvers betrekken in hun televisie projecten. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar: info@groenbrothers.com, met als bijlage een door jou geschreven komisch stukje. Dat kan zijn een stukje tekst, of bijvoorbeeld een link naar een video. Reageren kan tot 31 oktober. Iedereen krijgt een reactie.

Fragment: Groen Brothers - Postkrediet

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Webshaping