Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Gratis top-comedy in Danzig

Camedy.nl  |  27-10-2009
(Camedy.nl) Vrijdag 6 november is Danzig in Den Haag voor de derde maal de plek waar je moet zijn voor stand-up comedy. Vanaf 21.00 uur leidt MC Jeffrey het publiek door een avond vol humor. Misschien nog belangrijker; een gratis avond vol humor!

Wie van droge humor houdt zal genieten van Cristian Pielich. Naast het winnen van de cabaretwedstrijd Cabakar, bracht hij onlangs zijn eerste  tragikomische roman ‘Tot het einde van de tijd’ uit en speelde hij zijn eerste avondvullende show. Deze show is zo goed ontvangen dat een tweede voorstelling al gepland staat. In Den Haag zal hij delen van zijn show laten zien.

Michel de Hond heeft zijn drukke agenda even vrij kunnen maken. Naast zijn nieuwe improv-comedy groep I’m Game is hij regelmatig druk met televisie uitstapjes. Zo bedacht hij mede voor MTV, TMF en Comedy Central onder andere de verborgen camera show Gilbert Playmore Foundation. Verder presenteerde hij de tv-programma’s ‘Go Go Kosher’ en ‘Joods Comedy Café’. In 2007 begon hij met stand uppen. Niet lang daarna leverde dat hem een halve finale plaats op tijdens  Culture Comedy Award.

Niemand minder dan Jeroen Pater zal de avond afsluiten. Deze topcomedian is bekend van zijn tv-optreden bij ‘Javier Guzman presenteert Comedy Explosion’. Ook stond hij dit jaar op Lowlands. Verder is Jeroen oprichter van de Cynic Dick Clinic, de comedy club van Utrecht, organisator van het Hecklers Comedy Festival in Utrecht en bedenker van comedy-on-drugs, porn-comedy en fast-comedy, een improv comedy vorm. Jeroen Pater is comedy.

De avond wordt aan elkaar gepraat door Jeffrey van den Berg. Die bij radioluisterend Nederland bekend is door zijn wekelijkse grappige gedichten bij Giel Beelen tijdens de vrijdag-Freaknacht.

Na de stand-up comedy avond gaan de stoeltjes aan de kant en zal de volume-knop omhoog worden gedraaid, zodat de benen ritmisch gestrekt kunnen worden. Met andere woorden; de avond gaat daarna ‘gewoon gezellig’ verder!

Bestel de best verkopende cabaret dvd's.Banner Leading Entertainment